
Du trenger:
Laks
Pasta
(for å holde tidsrammen på 15 minutter bør du ta en pasta som ikke trenger så lang koketid)
Dillsaus
(og melk og smør til sausen)
Brokkoli
Sitronpepper
Laks
Pasta
(for å holde tidsrammen på 15 minutter bør du ta en pasta som ikke trenger så lang koketid)
Dillsaus
(og melk og smør til sausen)
Brokkoli
Sitronpepper
Kok pasta og ha i brokkolibuketter på slutten av koketiden (sparer oppvask)! Imens steker du laksen i biter, slik at det tar kortere tid enn om du skulle hatt en filet. Kok sausen slik det står på pakken. Husk å la vannet renne godt av pastaen og brokkolien slik at det ikke samler seg en dam på fatet. Dander med pasta og brokkoli nederst, laksebiter og saus - og NYT!
Pssst! Får du brokkoli til overs kan du for eksempel lage noe godt med den i morgen!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar