mandag 25. oktober 2010

Gresk, grillet kylling

Dagens middagstips! Grillet kylling med gresk salat.


Til 1 person trenger du:



1 kyllinglår
en vil kanskje synes at det blir for lite, så se det an litt)

Cherrytomater

Agurk

Rødløk

Fetaost
(ett glass pleier å bli mye så da blir det rester!!)

Ruccola, rapid eller crispisalat
(kan sløyfes)

Pitabrød

Stek kyllinglåret ved 200*C i ca 20 min. Mens kyllingen blir ferdig kan du lage salaten. Skjær tomatene i to eller fire deler, skjær løken i ringer delt på to eller fire, og agurken i skiver delt i to eller fire. Hehe...to eller fire-salat!
Hell i fetaosten og gjerne litt av oljen/marinaden som følger med. Bland godt sammen.

Varm et eller to pitabrød per pers. i ovnen sammen med kyllingen de siste minuttene. Server med smør til pitabrødene. Annet brød kan selvfølgelig også brukes!

1 kommentar:

Nina sa...

Denne skal prøves!