Til 1 person trenger du:
1 kyllinglår
en vil kanskje synes at det blir for lite, så se det an litt)
en vil kanskje synes at det blir for lite, så se det an litt)
Cherrytomater
Agurk
Rødløk
Fetaost
(ett glass pleier å bli mye så da blir det rester!!)
Ruccola, rapid eller crispisalat
(kan sløyfes)
Pitabrød
Stek kyllinglåret ved 200*C i ca 20 min. Mens kyllingen blir ferdig kan du lage salaten. Skjær tomatene i to eller fire deler, skjær løken i ringer delt på to eller fire, og agurken i skiver delt i to eller fire. Hehe...to eller fire-salat!
Hell i fetaosten og gjerne litt av oljen/marinaden som følger med. Bland godt sammen.
Hell i fetaosten og gjerne litt av oljen/marinaden som følger med. Bland godt sammen.
Varm et eller to pitabrød per pers. i ovnen sammen med kyllingen de siste minuttene. Server med smør til pitabrødene. Annet brød kan selvfølgelig også brukes!
1 kommentar:
Denne skal prøves!
Legg inn en kommentar